İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
“Covid-19 Salgının İş Dünyasında Dijital Dönüşüme Etkileri Söyleşisi” İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube Kanalında Gerçekleştirildi

Covid-19 Salgının İş Dünyasında Dijital Dönüşüme Etkileri Söyleşisi 4 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında gerçekleştirilmiştir. İşletme (Türkçe) Bölüm Başkanı V. Prof. Dr. Tuğba Karabulut’un moderatörlüğünü yaptığı söyleşiye Microsoft Account Delivery Executive Esra Ergün katılmıştır. Esra Ergün Covid-19 salgını ile birlikte fizikselden dijitale doğru yaşanan ekonomik kaymadan, dijital araçların kullanımının artışından ve şirketlerde yeni çalışma şekillerinden bahsetmiştir.  Yoğun ilgi gösterilen söyleşi, izleyiciler tarafından yöneltilen soruların cevaplamasıyla son ermiştir.