İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Fakültesi İşletme Bölümü tarafından “Gıda Arz Güvenliği ve Tarımın Finansmanı” söyleşisi 5 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında gerçekleştirildi.

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü tarafından “Gıda Arz Güvenliği ve Tarımın Finansmanı”  söyleşisi 5 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında gerçekleştirildi.

Söyleşi İşletme Türkçe Bölüm Başkanı V. Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Dr. Öğr. Üyesi Recep Ali Küçükçolak’ın moderatörlüğünü yaptığı etkinliğe Denizbank Tarım Bankacılığı Pazarlama Grup Müdürü Canan Aytekin ve Denizbank Tarım Bankacılığı Krediler Grup Müdürü Murat Tevfik Güçlü konuk oldu. Söyleşide Türkiye’de ve Dünyada tarım sektörünün mevcut durumu, gıda güvenliği, tarım sektörünün finansmana erişiminde ülkemizin durumu konularına değinilerek, Koronavirüs sürecinde Türkiye’de tarımın durumu ve gelecek ile ilgili alınabilecek önlemlerden bahsedildi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümüyle sona erdi.