İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
Dijital Oyun Sektörünün Gücü ve Yeni Türk Unicorn’ları Söyleşisi İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube Kanalında Gerçekleştirildi

İşletme Fakültesi Türkçe İşletme Bölümü tarafından “Dijital Oyun Sektörünün Gücü ve Yeni Türk Unicorn’ları” adlı söyleşi 11 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında gerçekleştirildi.

Söyleşi İşletme Türkçe Bölüm Başkanı V. Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Modeatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Recep Ali Küçükçolak’ın yaptığı etkinliğe Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu kurucu başkanı ve oyun programcısı Mevlüt Dinç konuk oldu. Mevlüt Dinç söyleşide oyun sektörüne giriş tecrübesini anlatarak, dünyada ve Türkiye’de oyun sektörünün gücü ve öneminden bahsetti. Ayrıca Türkiye’de oyun sektörünün gelişimine ve geldiği noktaya değinen konuğumuzun anlattıkları katılımcılar tarafından çok yoğun ilgi gördü.