İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
Küreselleşen Şirketlerde Kurumsal Yönetim ve Sosyal Sorumluluk İsimli Söyleşi Düzenlendi

Kurumsal Yönetim ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İşletme Bölümü 15 Mart Cuma saat 12:00-13:00 arasında Sütlüce Yerleşkesi D302 nolu derslikte Uzay Kimya San. ve Ticaret A.Ş. Kurucusu Sn. Sevda Arıkan’ın katılımıyla Küreselleşen Şirketlerde Kurumsal Yönetim ve Sosyal Sorumluluk isimli Söyleşi düzenlemiştir. Söyleşide Moderatör Prof.Dr. A.Tuğba Karabulut görev yapmıştır.

Söyleşide şirketlerin küresel pazarlara yayılma nedenleri, yöntemleri, kurumsal yönetimin küresel pazarlara yayılmadaki etkisi, sosyal sorumluluklara uygun ürün geliştirmenin ve faaliyet gerçekleştirmenin önemi ele alınmıştır. Söyleşinin sonunda dinleyicilerin soruları da cevaplandırılmıştır. Söyleşi öğrencilerden geniş katılım bulmuş ve memnuniyet kazanmıştır.