MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ GELENEKSEL SPOR TURNUVASI MASA TENİSİ

İstanbul Ticaret Üniversitesi Geleneksel Spor Turnuvası devam ediyor. Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı’nca organize edilen turnuvalarda, Masa Tenisi branşının elemeleri ve Yarı Final ve Final Müsabakaları Küçükyalı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. SKS Spor Birimi Sorumlusu İbrahim Doğan’ın hakemliğinde gerçekleşen müsabakalar sonunda Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğrencisi Kaan Gündağ, Masa Tenisi Turnuvasının şampiyonu oldu. Masa Tenisi branşında Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği öğrencisi Muhammed Furkan Öner ikinci olurken, Hukuk Fakültesi öğrencisi Tarık Demirel 3.lüğü elde etti. Sporcu öğrencilerimizin madalyaları, Masa Tenisi, Langırt, 3×3 Basketbol ve Futbol branşlarında gerçekleştirilen Geleneksel Spor Turnuvası’nın tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle sahiplerine ulaşacak.