İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
Kıbrıs Gazileri Üniversitemizdeydi

Üniversitemiz, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu Kıbrıs’ta Kanlı Noel olaylarının yıldönümünde Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyesi Kıbrıs Gazilerini, “Kıbrıs Barış Harekatının Askeri Değerlendirmeleri” adlı programda misafir etti.

Gazilerimizin Kıbrıs Barış Harekatında yaşadıklarını öğrencilerimizle paylaştıkları etkinlikte, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencileri ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Yasin Asal ve Bölüm öğretim üyeleri yer aldı. Kıbrıs sorununun tarihsel süreci, harekata karar verme süreci ve harekatta yaşananların öğrencilerle paylaşıldığı etkinlik, Kıbrıs Gazilerine Üniversitemizi ziyaretlerinden dolayı plaket takdimi ile son buldu.