İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İngilizce
Öğrencilerimiz sempozyumda Birincilik Ödülü aldı

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümü 1. Sınıf öğrencileri Zeynep İnan ve Aslı Uzun, İbni Haldun Üniversitesi tarafından düzenlenen “3rd Sociology Days and Student Research Symposium” sempozyumunda “Dijital Teknolojinin Seçmen Davranışı Üzerindeki Etkisi” sunumuyla birincilik ödülü almaya hak kazandı.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümü öğrencileri, İbn-Haldun Üniversitesi tarafından 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “3rd Sociology Days and Student Research Symposium-3. Sosyoloji Günleri ve Öğrenci Araştırmaları Sempozyumu’nda İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni temsil etti. Sempozyuma Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çaha tarafından yürütülen Research Methods (Araştırma Yöntemleri) dersi kapsamında hazırladıkları “Dijital Teknolojinin Seçmen Davranışı Üzerindeki Etkisi” başlıklı yüz yüze ankete dayalı bir araştırma sunumu ile katılan öğrencilerimiz Zeynep İnan ve Aslı Uzun, birincilik ödülü almaya hak kazandılar.

TÜM ÜYELERİN TAKDİRİNİ KAZANDILAR
Komisyon Düzenleme Kurulu adına öğrencilerimize ödülünü veren İbn Haldun Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alev Erkilet, öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri araştırmanın bulgularını başarılı biçimde sunarak kendilerini çok etkilediklerini ve Düzenleme Kurulundaki tüm üyelerin takdirini kazanarak birincilik ödülünü oy birliğiyle almaya hak kazandıklarını ifade etti. Çok sayıda ve farklı üniversitelerden öğrencilerin katıldığı sempozyumda gösterdikleri başarılı performanstan dolayı öğrencilerimiz Zeynep İnan ve Aslı Uzun’u tebrik ediyoruz.