İstanbul Ticaret Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencilerimiz, Moda Fotoğrafçılığı dersi kapsamında Dr. Emre Özerden hocamız eşliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Mart ve Nisan aylarını kapsayan program dahilinde öğrenciler sergi ziyareti, stüdyo çekimi ve müze gezisine katıldı.
Etkinlik takvimi kapsamında 10 Mart 2026: tarihinde “Panorama: Hayaller ve Yerler” fotoğraf sergisi ziyaret edildi. 14 Nisan 2026tarihinde İletişim Fakültesi Fotoğraf Stüdyosu’nda “Equus” moda fotoğraf çekimi yapıldı. 21 Nisan 2026: tarihinde Dijital Deneyim Müzesi’nde düzenlenen “Düşler Zamanı” etkinliğine katılım sağlandı.
Moda Fotoğrafçılığı dersi müfredatı doğrultusunda tamamlanan bu etkinliklerle, öğrencilerin farklı teknik ve dijital platformları yerinde gözlemlemesi hedeflendi.




