Ulaştırma Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi
Basın Toplantısı – Trafikte Küçük Hata Yoktur!

İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Trafikte Ortak Akıl Derneği Uluslararası Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Etkinlikleri Paneli düzenlenecek!

Tarih:  5 Mayıs 2021 Çarşamba
Saat : 16.00 – 17.00
Konu : İstanbul Ticaret Üniversitesi, TRAP-Trafikte Ortak Akıl Derneği ve ‘Trafikte Küçük Hata Yoktur’ Projesinin, Uluslararası Yol Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası projelerin tanıtımı yapılacak.

Panel Programı

Açılış Konuşması :
Prof. Dr. Mustafa ILICALI, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve TRAP-Trafikte Ortak Akıl Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı
Prof. Dr. Yücel OĞURLU, Rektör, İstanbul Ticaret Üniversitesi
TRAP “Yaşanabilir Caddeler ve Sokaklar” Video gösterimi
Konuşmacılar:
Sayın Muammer Yıldız
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü
Sayın Mehmet Yavuz
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanı
Sayın Öncü Keçeli
Birleşmiş Milletler Genel Kurul Başkanı Danışmanı
Sayın Prof. Dr. Toker Ergüder
WHO Türkiye Temsilcisi
Sayın Ahmet Erdem
SHELL Türkiye,Ülke Başkanı
Sayın Tuncay TÜTEK,
GETİR Kurucu Ortak

Soru- Cevap bölümü

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Trafikte Ortak Akıl Derneği ve Trafikte Küçük Hata Yoktur Projesinin ev sahipliğindeki bu panelde, yol trafik güvenliğine yönelik ulusal ve uluslararası alanda hayata geçirilen önemli projeleri paylaşılacak. İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalından canlı yayınlanacak basın toplantısı kaçırmayın!