Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi
Daha İyi Bir Gelecek İçin Etkinliği

25 Kasım 2019

Avrupa Birliği destekleriyle üniversitemiz tarafından yürütülen “FORESIGHT” projesinin öğrenci grubu tarafından daha iyi bir dünyada yaşamak amacıyla belirlenmiş sürdürülebilir kalkınma hedeflerine farkındalık oluşturmak, daha bilinçli bir toplum ve daha iyi bir gelecek yaratmak için bir oyun tasarladı. Bu oyunda sürdürülebilir kalkınma hedefleriyle ilgili bir çok görev var, bu görevleri başarıyla tamamlayanlar görev rozetlerinin sahibi olacak ve en çok rozet toplayan ilk 3 kişi ödüller kazanacak.

FORESIGHT projesinin öğrenci grubunun, 18 Aralık Çarşamba günü 12:00’da D-204’te düzenleyeceği Daha İyi Bir Gelecek İçin söyleşi ve ödül gününde oyunu kazananlar açıklanacak. Etkinliğe tüm öğrencilerimizle akademik ve idari personelimiz davetlidir.