Dış Ticaret Enstitüsü
1st International Conference on Foreign Trade & Management
Başlama Tarihi: 30.04.2015   |  Bitiş Tarihi: 30.04.2015
“Dış Ticaret ve Yönetim”  konulu  uluslararası konferans, akademisyenler  ve sektör temsilcilerinin katılımıyla   30 Nisan  2015  tarihinde gerçekleştirilecektir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından organize edilen  “Spring Conferences” kapsamında ve Dış Ticaret Klübü’nün katkılarıyla  ‘1st International Conference on Foreign Trade and Management’  isimli  konferans düzenlenecektir.

Konferansta dış ticaretin ekonomiye etkisi, dış ticarette pazarlama ve markalaşma, dış ticarette yönetim ve sorunları gibi konular hakkında bilgi paylaşımında bulunulması amaçlanmaktadır. Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Md. Yrd. Sabri Öz moderatörlüğünde gerçekleşecek konferansın ilk oturumuna DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan konuşmacı olarak katılacaklardır. University of Information Technology and Management Üniversitesi Öğretim Üyesi Mr. Grzegorz Zajac,  Crown Worldwide Group  Türkiye Müdürü Jason Evans, Twins İstanbul’dan  Tony M.W.  Shin’in konuşmacı olarak katılacakları ikinci oturumda Öğr. Gör. Mustafa Emre Taşçı  moderatör olacaklardır.

Konferans sonunda katılımcılara  Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan ve  Dış Ticaret Program Başkanı   Yrd. Doç. Dr. Melike Kıvanç Sudak tarafından plaketleri takdim edilecektir.