MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK
MÜHENDİSLİĞİ
Proje Yönetiminin Temelleri Semineri

“Proje Yönetiminin Temelleri” başlıklı eğitim semineri 9 Mart 2023 Perşembe günü başlayacaktır. Eğitim seminerinin amacı öğrencilerimizin 4ncü sınıfta yapacakları bitirme projelerini dünyada geçerli proje yönetim metodolojilerini uygulayarak gerçekleştirmeleri yönünde bilgi vermek ve farkındalık oluşturmaktır. Seminer 10 hafta süreyle haftada iki saat olarak verilecektir. Seminer gün ve saati Perşembe saat 16:00 – 18:00 arası olup seminer yeri A-306 nolu Konferans Salonudur. Seminer yüz-yüze gerçekleştirilecektir, bununla beraber zoom üzerinden online olarak katılıma açık olacaktır. Eğitim, başta 3ncü sınıf öğrencileri olmak üzere tüm mühendislik fakültesi öğrencilerimizin katılımına açıktır. Dileyen akademisyenlerimiz de eğitime iştirak edebilirler. Eğitim seminerine yüz-yüze katılanlara Katılım Sertifikası verilecektir.

Eğitim seminerini Sn. Özlem İnandık verecektir. Sn. Özlem İnandık’ın kısa biyografisi aşağıda mevcuttur:

Özlem İnandık, 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Lisans Derecesi, 1998 yılında ise aynı bölümden Yüksek Lisans Derecesi ile mezun olmuştur. 1993-2004 yılları arasında Nortel Networks Netaş AR GE’de, 2004-2011 yılları arasında da TÜBİTAK BİLGEM’de askeri araştırma geliştirme projelerinde görev almıştır. 2011-2018 yılları arasında TÜBİTAK BİLGEM’de Proje İzleme ve Değerlendirme Birimi Müdürü olarak, Başkanlığa bağlı tüm enstitülerin projelerinin takibi ve raporlanması çalışmalarını sürdürmüştür.2018 – 2022 Ağustos’a kadar BMC POWER Motor ve Kontrol Teknolojileri A.Ş.’de başta ALTAY tankı güç grubu olmak üzere tüm savunma sanayi projelerinden sorumlu Proje İzleme ve Değerlendirme Müdürü olarak görev almıştır. Haziran 2011’de yılında Project Management Professional (PMP) sertifikası almıştır. Haziran 2012 itibarıyla İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) ailesine katılmış ve 2014 yılından bu yana İPYD Yönetim Kurulu üyesi olarak gönüllülük çalışmalarını sürdürmektedir.