MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK
MÜHENDİSLİĞİ
İngilizce
Siber Koza A.Ş.’de Genel Müdür olarak çalışan Nurullah Erdem bir seminer verecektir. / Nurullah Erdem, General Manager@Siber Koza A.Ş., will deliver a talk at EE

Halihazırda Siber Koza A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yapan Nurullah Erdem, 5 Nisan 2023 Çarşamba günü 14.00-15.00 saatleri arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi dinleyicileri ile çevrimiçi olarak buluşup, bir seminer verecektir ve alandaki değerli deneyimlerini paylaşacaktır. Seminere aşağıdaki bağlantıdan erişilebilinecektir: [https://eu.bbcollab.com/guest/2fbef01e27704ece9ab14de4a57d107d].

Özgeçmiş

Nurullah Erdem 1998 yılında Kara Harp okulundan mezun olmuştur. 1998-2003 yılları arasında çeşitli birliklerde birlik komutanlığı yapmıştır. 2004 yılında Ege Üniversitesi Bilgi Sistemleri Subay Temel Eğitimini tamamlayarak, 2017 yılına kadar TSK ve MSB’de çeşitli bilgi sistemleri kadrolarında görev yapmıştır. 2008 yılında ODTÜ Yazılım Mühendisliği yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2017 yılında kendi isteğiyle TSK’dan emekli olarak CRYPTTECH’te savunma sanayii Siber Güvenlik projelerinden sorumlu direktör olarak çalışmaya başlamıştır. Halen, bir CRYPTTECH iştiraki olan Siber Koza A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Nurullah Erdem, who is currently working as a General Manager at Siber Koza A.Ş., will give a talk, and share his valuable experiences in the field with the Istanbul Commerce University audience on April 5th, 2023, Wednesday, between 2.00 p.m. – 3.00 p.m. online. The talk will be available for guests at the following link: [https://eu.bbcollab.com/guest/2fbef01e27704ece9ab14de4a57d107d].

Short Bio

Nurullah Erdem graduated from the Military Academy in 1998. He served as a unit commander in various units between 1998-2003. He completed Information Systems Officer Training at Ege University Computer Engineering Dept. in 2004 and had worked in various information systems positions in the Turkish Armed Forces and Ministry of Defense until 2017. He completed his master’s degree in software engineering at METU in 2008. He voluntarily retired from the Turkish Armed Forces in 2017 and started to work at CRYPTTECH as the director responsible for defense industry Cyber Security projects. Currently, he is the General Manager of Siber Koza A.Ş., which is a CRYPTTECH subsidiary.