İLETİŞİM FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI
Digital Cinematography Workshop’u Gerçekleşti
Okulumuz Film ve Animasyon Atölyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Digital Cinematography Workshop’u fakülte öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.
Etkinlik, 16 Aralık Salı günü saat 13.00’te TV Stüdyosunda gerçekleştirildi. Etkinliğin ilk aşaması dijital kamera ve sinema formatlarının anlatımıyla başlayıp Blackmagic Design kamera ailesinin ürünü olan Pocket 4K sinema kamerasının çalışma prensipleriyle devam etti. İkinci aşama ise  DaVinci Resolve renk düzenleme programıyla uygulamalı olarak sona erdi.

Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz DaVinci Resolve Color Table’ı ile örnek uygulama yapma fırsatı yakaladılar. Etkinliğin ardından Görsel İletişim Tasarımı bölüm başkanı Prof. Dr. Rıdvan Şentürk ve Öğr. Gör. Zafer Topaloğlu tarafından atölye eğitimini gerçekleştiren MediaCast ekibine teşekkür sertifikaları takdim edildi.