İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
Markus “Marka Ustaları” Sertifika Programı Sona Erdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gülay Öztürk ve İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter’in moderatörlüğünde, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi işbirliğinde bu yıl Fulya yerleşkesinde ilki gerçekleştirilen MARKUS “Marka Ustaları” sertifika programı 23 Şubat Cumartesi günü sona erdi.

9 Şubat’ta başlayan ilk eğitimde Thaat’s It! Kurucu Ortağı Haluk Sicimoğlu, Mobil Pazarlama Derneği Eş Başkanı ve Kantar Medya Genel Müdür Yardımcısı Erdem Tolon, Alametifarika Kreatif Direktörü Ozan Özüm Özbey, Onur Aydın Consulting kurucusu Onur Aydın, Hopi Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tuğçe Erul, Alametifarika Kurucu Ortağı Uğurcan Ataoğlu; 16 Şubat’taki eğitimde ise Dr.Öğr.Üyesi Erdem Tatlı, On İletişim Kurucu Ortağı İpek Özgüden, Bir. Ajans Başkanı ve Reklam Yaratıcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Murat Şam, Doç.Dr.Gülay Öztürk, 3P Ürün Yerleştirme Ajans Başkanı Akif Ebiçlioğlu ve İlancılık Reklam Ajansı Başkanı Yakup Barouh söz aldı.

23 Şubat 2019’da gerçekleşen eğitim editör İzzeddin Çalışlar, İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter, Doç.Dr.Gözde Öymen, Doç.Dr.Hilal Özdemir Çakır, Dr.Öğr. Üyesi Nihal Kocabay Şener ve Come to Movida Ajans Başkanı Oğuzhan Akay ile son bulurken; katılımcılara düzenlenen kokteyl ile katılım sertifikaları verildi.

Etkinlik süresinde Bloomberg HT Ender Merter ile Reklamarkası programı ve Marketing Türkiye medya sponsorları olarak yer alırken; etkinliğin son günü Malatya Pazarı Murat Palancı desteği ile etkinliğe renk kattı. İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölüm bloğu prad.ist ekibi ise MARKUS’ta yer alan ustalarla kısa röportajlar gerçekleştirdi. İlgili videolara bu link üzerinden erişebilirsiniz.