İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi “Influencer Fest” Heyecanı Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından hazırlanan Türkiye’nin üniversite temelli ilk influencer festivalinin ikinci günü üniversitemiz stüdyo salonunda gerçekleştirildi. ikinci gün programı, okulumuzun akademisyenlerimizden Doç. Dr. Hilal Özdemir Çakır moderatörlüğünde başladı. Spor, sağlık ve anne-çocuk konularıyla ikinci gün konukları Güneş Aksüs, Işıl Evrim Akgün ve Elif Tokatlıoğlu sosyal medyaya başlangıç hikayelerini, sosyal medyada paylaşım yaparken nelere dikkat ettiklerini, Türkiye’de Influencerlığın değerini tartıştı. Ayrıca canlı yayında, katılımcılardan gelen soruları cevapladılar. Güneş Aksüz çocuklarından ve diyet hakkında bilgiler aktarırken, Işıl Evrim Aksüz Influencerların gerekli değeri görmesi gerektiğini vurguladı. Elif Tokatlıoğlu ise samimi ve kendimiz gibi olmamızı yinelerken içerik üretirken hedef kitlesi hakkında bilgiler verdi.

 

 

Üçüncü gün programı, okulumuzun akademisyenlerimizden Dr.Öğr Üyesi Erdem Tatlı moderatörlüğünde başladı. Mutfak, yemek ve gezi konularıyla üçüncü gün konukları Furkan Kumkaya, Nurgül Kılıç ve Nilay Gökçeer sosyal medyaya başlangıç hikayelerini, reels çekerken nelere dikkat ettiklerini, bu yola başlamak isteyenlere tavsiyeler verdi. Ayrıca canlı yayında, katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.
Furkan Kumkaya, eğitim videoları izlemenin kendini geliştirmekte önemini aktarırken, Nurgül Kılıç organik takipçinin önemini vurguladı. Nilay Gökçeer ise hedef kitleyi tanımanın önemini aktardı.

Etkinliüi, TimmTv Youtube kanalından, Pradist blog ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.