İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesinde Digidays Başladı!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen; Komili, Popeyes, İlancılık Reklam Ajansı, Think Aloud Research Company ve Vapp Works’ün katkılarıyla gerçekleşen Dijital İletişim Günleri (Digidays) İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi TİMM TV Stüdyoları’nda başladı. 

Etkinliğin açılışında konuşan İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, ”Dijital iletişim alanında söz sahibi olmuş, 21 marka ismi üniversitemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Metaverse, dijitalleşme, transhumanizm, e-atık projesi başta olmak üzere dijitalleşen çağda firmaları ve iletişim sektörünü ilgilendiren konuları iki gün boyunca üniversitemizde tartışıyor olacağız.Teknolojiyi ve trendleri yakından takip eden bir üniversite olarak, geleneksel hale getirdiğimiz Digidays etkinliğimizin her yıl üniversitemizde gerçekleştiriliyor olması, üniversite olarak iletişim sektörüne verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Umuyorum ki akademi ve sektör birlikteliği, iletişim bilimi alanına çok önemli katkılar sağlayacaktır. Etkinlikte emeği geçen kıymetli hocalarımıza, uzmanlarımıza, öğrencilerimize ve çok değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk ise yaptığı açılış konuşmasında ” Teknolojinin daha akıllı, daha insan odaklı, daha dönüşümsel bir yapıya büründüğü bugünlerde, bu alandaki gelişmeleri yakalamak çok daha değerli hale geldi. Etkinliğimize ilk başladığımız günden bugüne dijital iletişim ekseninde akademi ve sektör birlikteliğini sürdürülebilir hale getirebilmiş ve bu gelişmeleri etkinliğimiz sayesinde yakalayabilmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Temel hedefimiz fakültemiz bünyesindeki tüm öğrencilerimizi, akademi ve sektör uzmanlarını dijital iletişimin usta isimleriyle buluşturmak ve bu alandaki sektörel tecrübe ve trendleri birincil kaynaktan öğrenmelerini sağlamak. Geleceğin dijital dünyasında nitelikli insan kaynağı temininde bugün bu sıralarda yer alan öğrencilerimizi yarın sektörde daha çok görebilmek en büyük hayallerimizden” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarını izlemek için tıklayınız. 

21 Usta İsim 2 Gün Boyunca 16 Oturum’da Dijital İletişimi Tartışacak!

TiMM TV YouTube kanalından eş zamanlı olarak canlı yayınlanacak dijital iletişim alanındaki 21 Usta ismin “Metaverse ve Transhumanizmden Dijital Girişimciliğe, Markalar Dünyasında Dijital İkna’dan Kişisel Markanın Nasıl Yaratıcılığına, NFT İle Südürülebilirlikten E-Atık Projesi’ne, Geleceğin Reklamcılığında Olması Gereken 5 Özellik’ten Dijitalleşmenin B2B Markalar İçin Önemine” kadar dijital dünya  geniş bir perspektiften değerlendirileceği etkinlik 2 gün sürecek .

16 oturumun gerçekleşeceği ve ücretsiz olarak online katılabileceğiniz Digidays’in bu yılki konuşmacıları şöyle:

24 Mart Perşembe: Marka Uzmanı Bülent Fidan, Dijital Stratejist Hande Aydın, Future Experience Studio Kurucusu Serdar Keskin, Bunge Gıda Pazarlama ve Ticari Pazarlama Lideri Dr. Pınar Nokay, Süleyman Demirel Üniversitesi Anadolu Kuvaterner Uyg. ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çetin Şenkul, İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter, IT Governance Kurucusu Cantekin Ertekin, Vapp Works Co-Founder Burcu Erenkuş, Think Aloud Stratejik Danışmanlık & Araştırma Stratejik Planlama ve İçgörü Danışmanı Esra Baykal, MİAD Genel Sekreteri Dr. Hakan Odabaşı.

25 Mart Cuma: Fotoğrafçı, Dijital İçerik Üreticisi Yeşim Mutlu, PulpoAR Kurucu Ortak & CTO Buğrahan Bayat, Depo 360 Ajans Başkanı Esma Bitirim, Dijital İçerik Üreticisi Jülide Kır, Influencer Gözde Göksel, The Zero Point Project Ajans Başkanı Ulaş Bozan, Johnson&Johnson Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Alperen Özkan, Çevre/Proje  Mühendisi Gizem Akdoğan, GCL Geri Kazanım Rafineri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Tektunalı, Inflow Network & Gaia YK Başkanı Neşet Dereli, R2D2 Reklam Ajansı Ajans Başkanı Tunç Kileciler.

24 Mart Perşembe günü saat 9.30’da İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celalettin Aktaş ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof.Dr.Gülay Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak  etkinliğimize sizleri de bekleriz!

Etkinliğimiz ile ilgili tüm gelişmelerden http://digidays.ticaret.edu.tr/ adresinden katılım formunu doldurarak ve Pradist blog ve sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek haberdar olabilirsiniz.