İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
ADforce Etkinliği Gerçekleştirildi!

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz ile Reklamcılık Vakfı tarafından organize edilen ADforce etkinliği “İyi Pişmemiş Fikir İyi Pişmemiş Makarna Gibidir” mottosuyla gerçekleştirildi!

Dr. Öğr. Üyesi Erdem Tatlı moderatörlüğünde 14 Mayıs’ta 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte We Agency’den Creative Integration Director Serhat Varan ile PastaVilla’dan Kurumsal İletişim Yöneticisi Buket Özbay yer aldı.

Serhat Varan ve Buket Özbay’ın kariyerleri ve sektör deneyimlerini paylaşmalarıyla başlayan etkinlik PastaVilla’nın sponsor olacağı bir e-spor turnuvasına ilişkin brief’in yaratıcı fikir üretmeleri amacıyla öğrencilerimizle paylaşılmasıyla devam etti.

Öğrencilerimiz “Çaylaklar Kampına” Katılmaya Hak Kazandı!

Kendilerine ayrılan süre içerisinde öğrencilerimizden birçok yaratıcı fikir çalışması geldi.  Fikirlerin değerlendirilmesi sonucunda öğrencilerimizden Rümeysa Duman ve Ulaş Esat Torçuk başarılı bulunarak Reklamcılık Vakfı tarafından organize edilen “Çaylaklar Kampına” katılmaya hak kazandı.

Dijital İletişim, Bizim İşimiz!

Instagram: pradistanbul

Twitter: prad_istanbul