MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI İngilizce Destekli
Staj Defterleri Teslimi Hakkında

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ’NDE STAJ DEFTERİ TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

Staj defterleri 10 Ekim Pazartesi günü saat 10:00-12:00 arasında A-238 nolu derslikte teslim alınacaktır. Defterlerin doldurulması ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar web sayfasında yayınlanan staj kılavuzunda belirtilmiştir. Staj kılavuzunu okumak ve teslimi kılavuza uygun yapmak öğrencinin sorumluluğundadır.

Staj Kılavuzu: İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Kılavuzu İçin Tıklayın!

Aşağıda belirtilen maddelere özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir:

*Staj defterleri el yazısı ile doldurulmalıdır.

*Defterlerin içinde stajda o gün yapılan işi destekleyecek görseller bulunmalıdır. (Şantiyede görülen uygulamanın fotoğrafı, ofiste yapılan çizimlerin ekran görüntüsü vb.)

*Görseller için CD teslimi gerekmemektedir. Baskı alınması ve defterin içine yapıştırılmış olması yeterli olacaktır.

*Kurumun Öğrenciyi Değerlendirme Formu, öğrenciye kurum tarafından kapalı zarf içinde teslim edilmelidir. Zarfın kapatıldığı yerde kurumun kaşesi ve stajı denetleyen yetkilinin imzası bulunmalıdır.

*Teslim öncesinde staj defterinin ilk sayfasında bulunan fotoğraf Kariyer Planlama Merkezi’nde damgalanmalıdır.

*Teslim öncesinde sigorta çıkış belgesi Kariyer Planlama Merkezi’nden alınmalıdır.

*Staj defteri içerisinde belirtilen yerlerde kurumun kaşesi ve stajı denetleyen yetkilinin imzası bulunmalıdır. Eksik imza ve eksik kaşeli defterler kabul edilmeyecektir.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Komisyonu

Öğr. Gör. Gökhan Kıyıcı