İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Bölümü ve İşletme Topluluğu, İstanbul Ticaret Odası Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Hamidettin Yücel’in Katılımı ile “İTO-İstanbul Ticaret Üniversitesi Kariyer İşbirlikleri” Etkinliğini Gerçekleştirdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Bölümü ve İşletme Topluluğu, 16 Mayıs 2023 tarihinde Salı günü İstanbul Ticaret Odası Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Hamidettin Yücel’in Katılımı ile bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un açılış konuşması ile başladı. İşletme Topluluğu Başkan Yardımcısı Naim Toker’in moderatörlüğünde İTO ve İstanbul Ticaret Üniversitesi arasında gerçekleşen işbirlikleri hakkında soruların konuğumuz tarafından cevaplandırılması ile devam etti. Etkinlik, İşletme Topluluğu Başkanı Emirhan Algan’ın teşekkür sertifikasını konuğa takdim etmesiyle son buldu.

Etkinliğin videosu İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalında https://www.youtube.com/watch?v=vfiv3oWMkDk linkinden erişilmektedir.