İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Topluluğu Tanışma Etkinliği

2023-2024 Akademik yılının başlamasıyla İşletme Topluluğu, topluluk üyeleri ile bir tanışma etkinliği düzenledi. Etkinliğin ilk amacı Üniversitemize yeni başlayan ve kulübümüze üye olan birinci sınıf öğrencilerine Üniversitemizi ve kulübümüzü tanıtmaktı. Etkinliğimizin diğer amaçları ise kıdemli üyeler ile yeni üyeleri tanıştırmak; yapılacak yeni faaliyetler için beyin fırtınası yapmaktı. Bu amaçlarla gerçekleştirilen etkinlikte 50 civarında katılımcı üye eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinlik, 5. Dönem Topluluk Başkanı Emirhan Algan’ın “Geçirdiğimiz eğlenceli ve öğretici vakitler için katılan herkese ve bu imkanı bize sunan İstanbul Ticaret Üniversitesi Yöneticilerine, İşletme Topluluğu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Nice eğlenceli, öğretici seminerler ve etkinlikler ile tekrardan buluşma dileğiyle.” kapanış konuşmasıyla sona erdi.