İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Bölümü tarafından “Geçmişten Günümüze Ahilik” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi

5 Nisan 2021 Tarihinde İşletme Fakültesi Dekanı Prof.  Dr. Ömer Torlak’ın açılış konuşması ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un moderatörlüğünde “Geçmişten Günümüze Ahilik” başlıklı etkinlik İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalında gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe konuk olarak katılan, Prof. Dr. Ahmet Kara ve Prof. Dr. Mehmet Fatih Köksal geçmişten günümüze Türkiye’deki ahilik anlayışı ve ahiliğin önemi hakkında katılımcılara bilgi vermişlerdir. Ayrıca, iş dünyasına yeni girecek olanların bu ilke ve değerler hakkında dikkate alması gerekenler ile ilgili önerilerde bulunmuşlardır. Etkinlik katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla sona ermiştir.