İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Topluluğu ve İşletme Bölümü tarafından “Sermaye Piyasalarında Kariyer ve Dünya Ekonomilerinde Son Gelişmeler” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi

7 Nisan 2021 tarihinde İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un açılış konuşması ve  İşletme Topluluğu Başkanı Semih Bulut’un moderatörlüğünde  “Sermaye Piyasalarında Kariyer ve Dünya Ekonomilerinde Son Gelişmeler” başlıklı etkinlik İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalında gerçekleştirilmiştir. İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalına konuk olan Ahlatçı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Tonguç Erbaş finans alanındaki son gelişmeleri, Türk parası, döviz kuru ve kripto paraların geleceği konularına değinmiş, finans alanında kariyer hedefi olan öğrenciler için önerilerde bulunmuştur.  Katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile yayın sonlandırılmıştır.