İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
“Pandemi Döneminde İnovasyon” Söyleşisi İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube Kanalında Gerçekleştirildi

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü tarafından “Pandemi Döneminde İnovasyon” adlı söyleşi 03.06.2021 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında gerçekleştirildi.

Söyleşi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Torlak’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Moderatörlüğünü İşletme (Türkçe) Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un yaptığı etkinliğe 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Halil Kardıçalı konuk oldu. Halil Kardıçalı 3M hakkında izleyicilere bilgi vererek, şirket içerisinde inovasyon sürecinin nasıl gerçekleştirildiğinden bahsetti. Daha sonra, pandemi döneminde inovasyon sürecinin nasıl işlediği ve ne gibi değişiklikler yaşandığı konularında izleyicilerimizi bilgilendirdi. Yoğun ilgi gören etkinlik izleyicilerin sorularının yanıtlanması ve Halil Kardıçalı Beyin değerli öğrencilerimizi 3M inovasyon merkezini ziyaret etmeleri için davet etmesi ile sona erdi.