İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME İngilizce
TÜRKMEK Projesi Eğitim Programı

TÜRKMEK

Uluslararası Mesleki ve Teknik Eğitim Projesi, Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve İstanbul Ticaret Odası tarafından; 2012 yılından bu yana ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yürütülmekte olan; TÜRKMEK Projesi kapsamında Tayland Fatoni Üniversitesi akademisyenleri; üst düzey yöneticileri ile çeşitli okullardan kurulu heyet Üniversitemizi ziyaret etmiştir. Üniversitemizin atölye, laboratuvar ve uygulama merkezlerini büyük ilgiyle incelemişler, İşletme (İngilizce) Bölümü tarafından organize edilen eğitim programına katılmışlardır. Dr. Öğr. Üyesi Nurgül Keleş Tayşir’den Kurumsal Yönetim, Prof. Dr. Murat Kasımoğlu’ndan Üniversite Yönetimi, Prof. Dr. Beliz Ülgen’den de İşletme Yönetimi eğitimi almışlardır.