İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME İngilizce
Avrupa Birliği Destekli FORESIGHT Projesinde Eğitici Eğitimi
foresight
Türkiye Ulusal Ajansı’nın 2018 Yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklıklar (Ka203) hibe destek programı çerçevesinde başarılı olarak değerlendirilerek, üniversitemiz Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen FORESIGHT – Future Oriented Education for Students Incorporating GSC in Highpaced Times projesi kapsamında Hollanda’nın Tilburg şehrinde yer alan proje ortağımız Fontys Üniversitesi’nde eğitici eğitimi düzenlendi.
Gençlere geleceği öngörebilme konusunda yöntem bilgisi kazandıracak ders modüllerinin hazırlanması ve öğrencilerin sahip olacağı gelecek öngörülerinin iş dünyası için inovatif çözümlere dönüştürülebilmesi konusunda kapasitenin geliştirilmesini amaçlayan FORESIGHT projesinin eğitici eğitimi programı, 25-29 Kasım 2019 tarihleri arasında proje ortaklarının Fontys Yaratıcı Endüstriler Akademisi (Hollanda), Karel de Grote Üniversitesi (Belçika), Del Pais Üniversitesi (İspanya) ve Budapeşte Metropolitan Üniversitesi (Macaristan)” temsilcilerinin katılımıyla başarıyla tamamlandı.
Eğitici eğitimi programına üniversitemizi temsilen FORESIGHT proje yürütücüsü ve üniversitemiz Dijital Ekonomi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi. Ahmet Oğuz Demir, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Figen Yıldırım, Dış Ticaret Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Öykü İyigün, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beliz Ülgen, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi. Uğur Yasin Asal ve proje idari koordinatörü Arif Can Asal katılım sağladı. Eğitim programını başarıyla tamamlayan akademisyenlere, Fontys Üniversitesi tarafından başarı sertifikası takdim edildi.