İŞLETME FAKÜLTESİ LOJİSTİK YÖNETİMİ
Lojistik Sektör Gezisi

Lojistik Yönetimi bölümü olarak sektör gezilerimize ARKAS Lojistik ile devam ettik.

ARKAS Lojistik firmasının Tuzla Orhanlı’da bulunan merkezini ziyatet ettik. Etkinliğimiz Arkas Lojistik Strateji Yönetimi ve Denetimi Koordinatörü sayın Serkan Güngördü’nün sunumuyla başladı. Serkan bey ARKAS lojistiği öğrencilerimize tanıttıktan sonra yaptıkları işler ve iş süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı ve soru-cevap kısmı ile etkinliğimizin ilk aşamasını tamamlamış olduk. Etkinliğimiz firma binasının gezisiyle devam etti. Daha sonra firmanın yemekhanesinde öğrencilerimiz firma personeli ile beraber yemeklerini yediler. Yemekten sonra Depo müdürü sayın Burhan Uygun bizleri depoda karşılayarak depoyu tanıttı ve depolama süreçleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Depo gezisinden sonra etkinliğimizi tamamladık.

ARKAS Lojistik firmasına gösterdiği misafirperliklerinden dolayı teşekkür ederiz.