ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
2021 – 2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Bütünleme Sınavları Duyurusu

Bütünleme Sınav Tarihleri         17 – 23  Ocak 2022
Bütünleme sınavı başarı notlarının

öğretim elemanı tarafından ÖBS’de ilanının son günü

26 Ocak 2022

Mezuniyet durumundaki öğrencilerin Tek Ders Sınavı tarihi                 01 Şubat 2022
Ortalama Yükseltme Sınav tarihleri              03 – 04 Şubat 2022

Güz yarıyılı bütünleme sınavları 17 – 23 Ocak 2022 (Cumartesi-Pazar dâhil) tarihleri arasında yapılacaktır. Bütünleme sınavları; güz yarıyılı başarı notu F, NP, DD ve DF olan öğrenciler için yapılan sınavlardır. Ancak başarı notu DD ve DF olan öğrencilerin başvuru yapması gerekmektedir.

• Koronavirüs (PCR) testi pozitif olması ya da HES kodu sorgulaması sonucunda temaslı ve karantinada olması sebebiyle 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı final sınavına giremeyen öğrencilerin “Final Ek Sınavı” da 17 – 23 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.

BÜTÜNLEME SINAV ÜCRETİ ÖDEMESİ VE BAŞVURU DİLEKÇESİ DOLDURMASI GEREKEN ÖĞRENCİLER :

1. Dönemi uzayan (Lisansta 5. ,6… yılını okuyanlar) öğrencilerden güz yarıyılı derslerini alırken ders başına sınav ücreti ödeyenler F, NP, DD veya DF aldıkları aynı derslerin bütünlemesi için de sınav ücreti ödeyeceklerdir.

İlgili öğrencilerin bütünleme sınavlarına girmeden önce aşağıda belirtilen hesap numarasına ders başına sınav ücretini yatırmaları ve dekont ile başvuru dilekçesini imzaladıktan sonra tarayarak, 14 Ocak 2022 Cuma gününe kadar https://destek.ticaret.edu.tr/open.php linkinden bağlı bulundukları fakülte öğrenci işlerini seçerek  ticket göndermeleri gerekmektedir.

1. Normal süresi içinde okuyan öğrencilerden güz yarıyılı başarı notu DD ve DF olanlardan bütünleme sınavlarına girmek isteyenlerin, başvuru dilekçesini imzalayıp tarayarak 14 Ocak 2022 Cuma gününe kadar https://destek.ticaret.edu.tr/open.php linkinden bağlı bulundukları fakülte öğrenci işlerini seçerek   ticket  göndermeleri gerekmektedir.

Bu öğrenciler bütünleme sınavları için ücret ödemezler.

• Aşağıda belirtilen durumlar için Bütünleme sınav ücreti ödenmeyecektir.
  1. Normal öğrenim süresi içinde okuyan öğrenciler.(Normal öğrenim süresi lisansta 4 yıldır.)
  2. Eğitim ücretinin tamamını ödeyen öğrenciler.
  3. Güz yarıyılı başında ders başına ücret (2.320 TL) ödeyen öğrenciler.
  • Başvuru dilekçesi ve dekontu teslim etmeyen öğrenciler bütünleme sınavı tutanağında ve not listelerinde gözükmeyecektir.
  • Başvuru dilekçeleri doldurulup imzalandıktan sonra, ödeme dekontu ile birlikte https://destek.ticaret.edu.tr/open.php  linkinden ticket gönderilmesi durumunda talebiniz işleme alınacaktır.

Sınavlarda başarı dileklerimizle, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Ödeme Bilgileri
Lisans ders başına sınav ücreti:  700 TL (KDV dâhil)
Hesap Adı                                : İstanbul Ticaret Üniversitesi
Hesap No                                 : TR09 0001 5001 5800 7290 5199 74

Not: Dekontta öğrencinin T.C Kimlik No’su, Adı Soyadı mutlaka belirtilecektir.