ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
2020-2021 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları Duyurusu!
Bütünleme Sınav Tarihleri          05-11 Temmuz 2021
Bütünleme sınavı başarı notlarının öğretim elemanı tarafından ÖBS’de ilanının son günü          12 Temmuz 2021
Mezuniyet durumundaki öğrencilerin Tek Ders Sınavı tarihi           14 Temmuz 2021
 Ortalama Yükseltme Sınav tarihleri           16 Temmuz 2021

Bahar yarıyılı bütünleme sınavları 05 -11 Temmuz 2021 (Cumartesi-Pazar dâhil) tarihleri arasında Blackboard Collaborate LMS sisteminde online olarak yapılacaktır.

Bütünleme sınavları; başarı notu F, NP, DD ve DF olan öğrenciler için yapılan sınavlardır.

BÜTÜNLEME SINAV ÜCRETİ ÖDEMESİ VE BAŞVURU DİLEKÇESİ DOLDURMASI GEREKEN ÖĞRENCİLER:

1. Dönemi uzayan (Lisansta ,6… yılını okuyanlar) öğrencilerden bahar yarıyılı derslerini alırken ders başına sınav ücreti ödeyenler F, NP, DD veya DF aldıkları aynı derslerin bütünlemesi için de sınav ücreti ödeyeceklerdir.

İlgili öğrencilerin bütünleme sınavlarına girmeden önce aşağıda belirtilen hesap numarasına ders başına sınav ücretini yatırmaları ve makbuz ile başvuru dilekçesini imzaladıktan sonra tarayarak, İlgili Fakülte öğrenci işleri yetkilisine

02 Temmuz 2021 Cuma gününe kadar mail göndermeleri gerekmektedir.

1. Normal süresi içinde okuyan öğrencilerden, başarı notu DD ve DF olanlardan bütünleme sınavlarına girmek isteyenlerin, başvuru dilekçesini imzalayıp tarayarak 02 Temmuz 2021 Cuma gününe kadar ilgili Fakülte öğrenci işleri yetkilisine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Bu öğrenciler bütünleme sınavları için ücret ödemezler.

DD ve DF alan öğrenciler Bütünleme sınavı başvuru dilekçesi için linke tıklayınız.

Dönemi uzayan öğrenciler Bütünleme sınavı başvuru dilekçesi için linke tıklayınız.

• Aşağıda belirtilen durumlar için Bütünleme sınav ücreti ödenmeyecektir.
  1. Normal öğrenim süresi içinde okuyan öğrenciler.(Normal öğrenim süresi lisansta 4 yıldır.)
  2. Eğitim ücretinin tamamını ödeyen öğrenciler.
  3. Bahar yarıyılı başında ders başına ücret (1.905 TL) ödeyen öğrenciler.
  • Başvuru dilekçesi ve makbuzunu teslim etmeyen öğrenciler bütünleme sınavı tutanağında ve not listelerinde gözükmeyecektir.
  • Başvuru dilekçeleri doldurulup imzalandıktan sonra, ödeme makbuzu ile birlikte aşağıda belirtilen ilgili Fakültenin öğrenci işlerine mail adresine elektronik posta yolu ile gönderilmesi durumunda talebiniz işleme alınacaktır:
  •               İşletme Fakültesi                             sdurkal@ticaret.edu.tr
  •               Hukuk Fakültesi                              nursahd@ticaret.edu.tr
  •               İnsan ve Toplum Fakültesi             ghascan@ticaret.edu.tr
  •               Mühendislik Fakültesi                    aoral@ticaret.edu.tr
  •               Mimarlık ve Tasarım Fakültesi     fkavcilar@ticaret.edu.tr
  •               İletişim Fakültesi                             nsarici@ticaret.edu.tr

Sınavlarda başarı dileklerimizle, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Ödeme Bilgileri

Lisans ders başına sınav ücreti:  575 TL (KDV dâhil)

VAKIFBANK MERCAN ŞUBESİ / ŞUBE KODU 110

HESAP NO: TR09 0001 5001 5800 7290 5199 74

HESAP ADI: İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

Not: Dekontta öğrencinin T.C Kimlik No’su, Adı Soyadı mutlaka belirtilecektir.