Sanayi Politikaları ve Kalkınma Merkezi
SEPIP 2020 Konferansı gerçekleştirildi

Smart Economic Planning and Industrial Policy (SEPIP) 2020 konferansı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sanayi Politikaları ve Kalkınma Merkezi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), OSTİM Teknik Üniversitesi, Birleşmiş Milletler UNCTAD ve Yamaguchi Üniversitesi paydaşlığında 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlendi. 2014 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen ve uluslararası sanayi politikalarının farklı perspektiflerde ele alındığı konferansa yoğun bir katılım oldu ve verimli bir etkinlik gerçekleştirildi. İstanbul Ticaret Odası Başkan yardımcısı Dr.İsrafil Kuralay’ın danışma kurulu üyesi olarak yer aldığı ve  Sanayi Politikaları ve Kalkınma Merkez müdürümüz Doç.Dr. Betül Gür’ün de bilim kurulu üyeliğini yaptığı konferansta açılış konuşmaları ise  OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Yülek, Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Aydın ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede tarafından gerçekleştirildi.

Uluslararası pek çok önemli kuruluştan değerli yönetici ve akademisyenlerin konuşma yaptığı konferansta merkez müdürümüz Doç.Dr. Betül Gür ise ‘Covid-19 Pandemi Sürecinin BİST’de İşlem Gören Sanayi Şirketlerine Etkisinin Analizi: Bayer-Hanck Eşbütünleşme Analizi’ adlı bir sunum yaptı.