World Marketing Summit Zirvesinde Prof. Dr. Figen Yıldırım Konuşma Yapacak

Kotler Impact, Kişisel Marka Akademisi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Brandy Me ve Branding Türkiye’nin ortaklığında 6-7 Kasım 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleşecektir.

Modern Pazarlama’nın babası olarak nitelendirilen Philip Kotler’in buluşu olan World Marketing Summit dünyanın en büyük pazarlama zirvesi olarak görülmektedir.

Dünya Pazarlama Zirvesi kurumsal şirketler, kamu kurumları, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve akademik alanlardan yenilikçi beyinleri bir araya getiriyor. Kotler’in organize ettiği dünyadaki tek ve en büyük Pazarlama Etkinliği’nde dünyanın her kıtasından, kendi alanında öncü 101+ konuşmacı, 48 saat boyunca bilgisini, deneyimini, vizyonunu ve öngörülerini katılımcılarla paylaşacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yıldırım World Marketing Summit etkinliğinde 101+ konuşmacıdan biri olarak “Sürdürülebilir Pazarlama” temalı bir konuşma gerçekleştirecektir.

Konuşmanın çekimleri İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin stüdyolarında gerçekleşmiştir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için: https://sem.ticaret.edu.tr/courses/world-marketing-summit-2022-turkiye/