Pazarlama Yönetimi Doktora Programı İlk Mezunlarını Verdi

Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden Pazarlama Yönetimi Doktora Programı’ndan 2 öğrenci 23.01.2023 (Dün) gerçekleşen tez savunmaları sonrası programın ilk mezunları olarak bilim doktoru unvanı elde ettiler.

Sinem Gündoğdu “Sürdürülebilir Tüketim, Çevresel Farkındalık ve Yaşam Tarzı İlişkisi: Covid-19 Kaynaklı Küresel Kriz Dönemine Yönelik Bir Araştırma” başlıklı teziyle Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sağlam’ın danışmanlığında, Mustafa Atakan Boğazlıyan ise “Uluslararası Pazarlamada Katma Değeri Yüksek Ürün Geliştirme Süreci: Türkiye Madencilik Sektörü Üzerine Bir Araştırma” başlıklı teziyle Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Figen Yıldırım’ın danışmanlığında tez savunmasını gerçekleştirdi.

Tez savunmaları sonrası üniversitemiz Rektörü ve Pazarlama Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.