MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIMI
Boyner Mağazacılık Öğrencilerimizle Buluştu

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Türkiye’nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu 1981’de faaliyetlerine başlayan Boyner, alışveriş dünyasını yeniliklerle tanıştırarak, sürekli büyümesini sürdürmektedir. Bünyesinde birçok marka bulunan Boyner A.Ş tasarım ekipleriyle, Ülkemize katma değeri yüksek ürünler vermeye devam etmektedir. Bu markalardan biri ve henüz çok yeni olan ‘Black on Black’ marka tasarımcısı Ezgi YURDUSEV, üniversitemiz Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü ile 06 Nisan 2022 tarihinde Küçükyalı kampüsünde gerçekleşen seminerde markanın başlangıç hikâyesini ve oluşum süreçlerini öğrencilerimize aktardı. Tasarım ve koleksiyon hazırlama süreçlerini bu süreçlerde uygulanan teknolojiler ve işbirliklerinden detaylıca işleyen Tasarımcı, öğrencilerimize iş hayatında marka oluşturma süreçlerinde karşılaşabilecekleri sorunlara da değindi. Seminer sonunda Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ünüvar ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habip Dayıoğlu Tasarımcı Ezgi Yurdusev ve Boyner ekibine teşekkür sertifikası takdiminde bulundular.