MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIMI

20 Nisan 2022 Çarşamba günü Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü NİT Örme Genel Müdürü İrfan Yolcular ile  “Teknolojinin Gelişmesi ile Birlikte Türkiye ve Dünyada Triko Sanayinin ve Tasarımının Evrimi” konusunda bir seminer gerçekleştirildi. Elektronik Mühendisi İrfan YOLCULAR tarafından 1995 yılında kurulan NiT Örme bugün, Düz Örme Makinalarına ( SHIMA SEIKI , STOLL , Steiger , Protti , Universal , v.b.)  Yedek Parça İmalatı, Teknik Servis, Elektronik Kart Tamiri , Desen  Tasarımı ve İplik İmalatı bölümleriyle triko sektörüne hizmet vermektedir. Seminerde üretim içinde eğitime değer verdiklerini ve bu değer doğrultusunda bünyesindeki tüm gençlere desen, parça ve makine eğitimi verdiklerini bildirdi. Üniversitemiz diğer bölümlerinden öğrenciler ve hocalarımızın da katılım sağladığı seminerde Dekanımız Prof. Dr. Ali Ünüvar İrfan Yolcular ve ekibine teşekkür sertifikamızı takdim ettiler.