Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
TİCARET TÖMER’de Okuyan Öğrenciler İftarda Bir Araya Geldi

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde okuyan yabancı uyruklu öğrencilerden sonra TİCARET TÖMER’de okuyan öğrenciler de iftarda bir araya geldi.

Üniversite yemekhanesinde düzenlenen iftar organizasyonuna Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, TİCARET TÖMER Müdürü Doç. Dr. Arzu Çiftoğlu Çabuk, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Akıncı ve Eğitim Bilimleri Öğretim Üyesi Dr. Zebiniso Kamalova ile çok sayıda öğrenci katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, TÖMER öğrencileri ve diğer uluslararası öğrencileri üniversite ailesinin birer ferdi olarak gördüklerini belirterek “Burada iyi bir öğrencilik dönemi geçirmek için TİCARET TÖMER’de Türkçe öğrenmek gerekiyor. Ümit ediyorum Türkçe öğrenim döneminden sonra da sizleri aramızda görürüz” dedi. Prof. Dr. Oğurlu, ifar davetini kabul ettikleri için öğrencilere teşekkür etti.

TİCARET TÖMER Müdürü Doç. Dr. Arzu Çiftoğlu Çabuk da iki öğrenciyle başladıkları TİCARET TÖMER’de sadece bir yılda 190 öğrencinin Türkçe öğrenmesine vesile olduğunu belirterek destekleri için Rektör Prof. Dr. Oğurlu başta olmak üzere üniversite yönetimine teşekkür etti. Öğrencilere de seslenen Doç. Dr. Çiftoğlu Çabuk, “Sizleri çok sevdik, sizlerle daha çok zaman geçirmek istiyoruz. Türkçe eğitiminden sonra da üniversitemizi tercih etmenizi isteriz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrenciler kendilerini tanıttı ve aile fotoğrafı çekildi.

Önceki hafta da üniversitemizde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler iftarda buluşmuştu.