İŞLETME FAKÜLTESİ ULUSLARARASI TİCARET İngilizce
Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. N. Öykü İyigün’den Yapay Zeka kitabına Editörlük

İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. N. Öykü İyigün ve İbn Haldun Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa K. Yılmaz’ın beraber editörlüğünü yaptıkları “Yapay Zekâ: Güncel Yaklaşımlar ve Uygulamalar” kitabı Beta Yayınevi tarafından basıldı.

İş dünyasının pratiklerine yer verilen, farklı sektörlerden örnekler sunulan, uygulamaya yönelik olan ilk kitap “Oyun Değiştiren Güç: Yapay Zekâ” 2020 yılı Haziran ayında basılmıştı.

Bu ikinci kitap ise, yapay zekânın daha teorik bazda incelendiği, farklı açılardan ve perspektiflerden güncel yaklaşımlar ile analiz edildiği ve ilgili akademik yazına katkı sağlayacağı düşünülen özgün bir çalışma olarak raflarda yerini aldı.

19 bölümden oluşan kitaba birçok bilim insanı ve sektör profesyoneli katkı sağlarken İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 3 öğretim üyesi ve 2 araştırma görevlisinin de bölümü yer alıyor.