İŞLETME FAKÜLTESİ ULUSLARARASI TİCARET İngilizce
Uluslararası Ticaret Topluluğu Cemile Sultan Korusunda Kahvaltı Organize Etti

Uluslararası Ticaret Topluluğu 2021-2022 Akademik Yılı Yıl Sonu Kahvaltısı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ticaret Topluluğu 4 Haziran 2022 Cumartesi günü Cemile Sultan Korusu’nda Yıl Sonu Kahvaltısı etkinliğini gerçekleştirdi. Topluluğun yıl içerisindeki faaliyetleri, gelecek yıl için hazırlıklarına başlanan etkinliklerin tanıtımları ve okulumuz Uluslararası Ticaret lisans ve lisansüstü öğrencilerinin deneyimlerinin paylaşıldığı kahvaltıya Platin Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atakan BOĞAZLIYAN, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Girişimcilik ve Ticarileştirme Müdürü Sena CEBE ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Hizmet İhracatçıları Birliği Genel Sekreteri Fatih ÖZER katılım sağladılar.

Program, Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Prof. Dr. Figen YILDIRIM  açılış konuşmalarıyla başladı ve sırasıyla Dr. Öğr. Üyesi Evrim İldem DEVELİ, Arş Gör. Talha KARADAYI ve Arş. Gör. Mehmet Berkin BİNAY’ın konuşmalarıyla devam etti.

Davetlilerin konuşmaları ile devam eden kahvaltı etkinliğinde, Uluslararası Ticaret Topluluğu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazırlamış olduğu sunum ile geçmiş akademik yıl süresinde gerçekleştirilen faaliyetlere ve gelecek yıla ait planlara yer verildi. Sunum sonrasında konuk katılımcılar öğrenciler ile kahvaltı edip, sektörden biriktirdikleri başarı ve başarısızlık hikâyelerini, karşılaştıkları zorlukları ve buldukları çözümleri paylaşarak, öğrencilerin deneyimli profesyoneller ile tekrar bir araya gelmek üzere etkinlik çalışmalarını artırmalarında motivasyon kaynağı oldular.

Değerli paylaşımları için konuklarımıza ve katılımları için öğrencilerimize teşekkür etmek amacıyla yapılan hediye çekilişi ile “Uluslararası Ticaret Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Yıl Sonu Kahvaltısı” etkinliğinin kapanışı gerçekleştirildi.

Bu etkinliğin planlanmasında ve organizasyonunda emeği geçen tüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür eder; uluslararası ticaret alanında deneyimli profesyoneller ile bir araya gelip bu alanda kendinizi geliştirme arzunuz var ise gelecek etkinliklerde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiriz.