İŞLETME FAKÜLTESİ FİNANS VE BANKACILIK İngilizce
Borsa Uygulama ve Finans Simülasyonu Laboratuarı (BISTLAB) Açıldı

Türkiye’de bir ilk olan Borsa Uygulama ve Finans Simülasyonu Laboratuarı (BISTLAB) Sütlüce Yerleşkemizde 2018’de açılmıştır. Müfredatımıza eklenen Borsa İşlemleri dersi ile öğrenciler uygulamalı olarak borsa ve yatırım işlemlerini öğrenmektedir.

Lisans, yüksek lisans, doktora veya sürekli eğitim merkezleri öğrencilerine yönelik eğitimler gerçekleştirileceği BISTLAB’da borsada yapılan aktivitelerin tamamının gerçekleştirilebileceği, sermaye piyasalarının ve finansal okuryazarlığın yaygınlaştırılmasına katkıda bulunacaktır. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Finans ve Bankacılık lisans öğrencilerine, Türkiye’nin tek Finans Enstitüsü’nde okuyan lisansüstü öğrencilerinin yanı sıra özel ve kamu sektörüne de uygulamalı eğitim imkânı sağlayacaktır.