İLETİŞİM FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI
Dijital Sanatın Yeni Dönemi: NFT / Dr. Öğr. Üyesi M.Emin Albayrak – Öğr. Gör. Zafer Topaloğlu

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi hocalarından Öğr. Üyesi M. Emin Albayrak ve Zafer Topaloğlu 24 Aralık tarihinde Timm TV’de canlı olarak “Dijital Sanatın Yeni Dönemi: NFT” konu başlıklı semineri gerçekleştirdiler.

Dr. Öğr. Üyesi Öğr. Üyesi M. Emin Albayrak’ın moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde Zafer Topaloğlu NFT dalında aktif olarak çalıştığından NFT piyasasından, bu piyasaya kendisinin nasıl girdiğinden bahsetti.

NFT’nin ne olduğundan, özelliklerinden, nelerin NFT olabileceğinden, NFT çeşitlerinden, nasıl satışa koyulabileceğinden, bir NFT’nin kopyasının alınamayacağından, NFT platformlarından, NFT piyasasında networkun öneminden ve NFT koleksiyonlarından bahsettiler.

Seminerin sonunda NFT piyasasına girmek isteyenlere bir yandan sanatını geliştirirken bir yandan da networkünüzü oluşturmayı tavsiye eden Zafer Toplaoğlu, herkesin NFT’den para kazanamayacağını, NFT satışlarının hemen olmayacağını ve sabır gerektirdiğini belirtti.