İLETİŞİM FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI
Medya ve Ortadoğu Etkinliği Tamamlandı

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “Medya ve Ortadoğu” konu başlıklı etkinlik Katar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Noureddin Miladi’nin katılımıyla 14 Kasım Salı günü 11:00’de Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonunda tamamlandı.

Prof. Dr. Noureddin Miladi konuşmalarına Görsel İletişim Tasarımı Bölümü başkanı Prof. Dr. Rıdvan Şentürk ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Devran’a davetleri için teşekkür ederek, küresel medyanın Filistin ve İsrail çatışmasını ele alma biçimine ve raporlarda yer alan bu çatışmanın medyada nasıl yer aldığına değinen sunumunu gerçekleştirdi.

Sunumun ardından soru cevap şeklinde ilerleyen etkinlik, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü başkanı Prof. Dr. Rıdvan Şentürk tarafından Prof. Dr. Noureddin Miladi’ye katılımlarından dolayı Teşekkür Sertifikası takdim edildi.

Etkinliğin tamamını İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalından izleyebilirsiniz.