İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
Influencer Festival Programı

Birinci Gün Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk üniversite temelli Influencer Festivali, 28 Şubat saat 13.00’da başlıyor. Prof. Dr. Gülay Öztürk’ün moderatörlüğünde ilk gün Yeşim Mutlu, Batuhan Gücük ve Jülide Kır konuk olacak.

Fakültemiz Timm TV stüdyolarında çekilen etkinliğimizi, Timm TV Youtube kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz

İkinci Gün Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk üniversite temelli Influencer Festivali, ikinci günüyle devam ediyor. Doç. Dr. Hilal Özdemir moderatörlüğündeki etkinliğe; Güneş Aksüs, Işıl Evrim Akgün ve Elif Tokatlıoğlu konuk oluyor.

 

Üçüncü Gün Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk üniversite temelli Influencer Festivali, üçüncü günüyle devam ediyor. Dr.Öğr.Üyesi Erdem Tatlı moderatörlüğündeki etkinliğe Furkan Kumkaya, Nurgül Kılıç Akgün, Nilay Gökçeer konuk oluyor.

 

Dördüncü Gün Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk üniversite temelli Influencer Festivali, dördüncü günüyle devam ediyor. Dr.Öğr.Üyesi Faruk Yazar moderatörlüğündeki etkinliğe Emir Kosif, Arda Meriç, Emirhan Bildişli konuk oluyor.

 

 

Beşinci Gün Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüz tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk üniversite temelli Influencer Festivalinde son gün. Doç.Dr.Gözde Öymen moderatörlüğündeki etkinliğe Ezgi Zeynep Güler, Özgür Özyurt ve Ümit Temurçin konuk oluyor.