İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
Üçüncü “Influencer Fest” Başlıyor !

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından organize edilen Türkiye’nin üniversite temelli ilk Influencer festivali “Influencer Fest”, bu yıl üçüncüsüyle “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Özel Etkinliği” kapsamında Sütlüce Yerleşkesi Büyük Konferans Salonu’nda 8 Kasım 2023 tarihinde, 09:30- 17:50 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Hilal Özden Özdemir Çakır, Batuhan Gücük, Özgür Özyurt, Miray Aydoğan ve Yeşim Mutlu’nun moderatör olarak katkı sağlayacağı etkinliğe, Dudomi, Hediye Sepeti, Qahwah, Dita Optik ve Lens, Mete Reklam Ajansı ve Cosby sponsorluklarıyla destek olacak. 8 Kasım Çarşamba günü Influencer Fest’te; 09:30’da açılış konuşmalarını yapmak üzere İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Gülay Öztürk’ün ardından birbirinden değerli 7 influencer; Yağmur Geçgel, Mehmet Ustaoğlu, Fester Abdü, Demet Işıl İlhan, Selin Bican, Beste Korkmaz ve Aşkım İrem Aktulga olacak. Etkinlik hakkında bilgi almak ve gelişmeleri yakından takip etmek için Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi “Pradist” blog ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayınız.

Etkinlik, tüm üniversite öğrencilerine açıktır.

Instagram: pradistanbul

LinkedIn: Pradist Hire Atölye