İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
Influencer Fest 28 Kasım’da Başlıyor!

 

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen Türkiye’nin Üniversite temelli ilk Influencer festivali “Influencer Fest” bu yıl ikincisiyle Sütlüce Yerleşkesi’nde, 28 Kasım – 2 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Gift Mundo sponsorluğunda hazırlanan festival, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde 28 Kasım – 29 Kasım tarihlerinde B105 Konferans Salonu; 30 Kasım – 2 Aralık tarihlerinde ise Büyük Konferans Salonu’nda sürecek etkinlik, her gün 13.00 – 14.00 arasında yapılacak.
Influencer Fest’te; 28 Kasım Pazartesi günü Yeşim Mutlu ve Jülide Kır; 29 Kasım Salı günü Merve İpek Öztürk ve Orçun Kürüm; 30 Kasım Çarşamba günü Gastronominin Pavarottisi olarak anılan Chef Onur Kutluca ve Duygu Geziyor; 1 Aralık Perşembe günü Özgür Özyurt ve Batuhan Dönertaş, 2 Aralık Cuma günü ise Ümit Temurçin ve Opr. Dr. Bora Özel gibi değerli 10 Influencer aramızda olacak.
Spor, sağlık, anne-çocuk, mutfak, yemek, gezi, oyun, teknoloji, yaşam tarzı, moda, kişisel bakım ve güzellik gibi konularının konuşulacağı etkinlikte 6 adet Workshop, 4 adet de söyleşi gerçekleşecek. 5 gün boyunca etkinliğe katılan katılımcılara ise bir dijital katılım belgesi verilecektir.
Etkinlik hakkında bilgi almak ve gelişmeleri yakından takip etmek için Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi “Pradist” blog ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Instagram: pradistanbul
LinkedIn: Pradist Hire Atölye
Twitter: prad_istanbul
İletişim: gulay@ticaret.edu.tr