İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
Yetenek TİMM’den Çıkar

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen “YETENEK TİMM’DEN ÇIKAR” workshop ve yarışma etkinliği 21 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 10.50-15.50 arasında Sütlüce kampüsü konferans salonunda gerçekleşecek. Sektörden 6 ayrı konuğun ürün yerleştirme, video içerik üretimi, sosyal medya içerik üretimi, grafik tasarım, yaratıcı içerik üretimi kategorilerinde workshop verecek ve yarışma brieflerini öğrencilere sunacak oldukları etkinlikte İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından yarışmaya katılacak ödüller 12 Nisan’da gerçekleşecek Digidays etkinliği ilk günü son oturumu sonrasında kazananlara sunulacaktır. İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerimizin katılacağı yarışmaya 3P Ürün Yerleştirme Ajansı, Vapp Works, Gift Mundo ve Infademy, Brandly Co. ve Hey Ajans yarışma brieflerini sunarak kazananlara kendi belirledikleri ödül ve başarı belgelerinin yanı sıra kendi kurumlarında staj yapma fırsatı sunacak.