İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde DİGİDAYS 2023 Başlıyor!

 

İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen Dijital İletişim Günleri (Digidays) bu yıl 11-12 Mayıs’ta İstanbul Ticaret Üniversitesi YouTube kanalından canlı yayınla gerçekleşecek!

Dijital iletişim alanındaki 10 Usta ismin ağırlanacağı etkinlikte “Ulusal ve Global Ölçekte E-Ticaret’ten  Lüks Markaların Dijital Pazarlama Stratejileri’ne, Dijital PR’dan  Dijital Pazarlamada İçerik, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Fraud Analizi, Fazlayı Teknolojiyle Faydaya Dönüştürmek ve Black Mirror Çağında Pazarlamaya kadar pek çok konu ele alınacak.  2 gün sürecek etkinliğin ilk günü son oturumda “Yetenek TİMM’den Çıkar Yarışması” Kazananları duyurulacak.

10 oturumun gerçekleşeceği ve ücretsiz olarak online katılabileceğiniz Digidays’in bu yılki konuşmacıları şöyle:

11 Mayıs Perşembe: wnt.com.tr CEO & Kurucusu Volkan Ceyli, shop.samsung.com/tr Satış ve Pazarlama Direktörü  Burcu Çakır Koç, Turkuvaz Medya Pazarlama Müdürü Burcu Kunay, Param.com Risk Direktörü Ozan Özcan.

12 Mayıs Cuma: CITIPR CEO’su Derya Aslan, Marka Mimarı Ömer Şengüler, Dijital Stratejist Caner Kayış, Fujifilm Türkiye Dijital Pazarlama Yöneticisi Begüm Yılmaz, VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, Fazla Gıda Pazarlama Lideri  Koray Koçer,

11 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celalettin Aktaş ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Vekili Prof.Dr.Gülay Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak  etkinliğimize sizleri de bekleriz!

Etkinliğimiz ile ilgili tüm gelişmelerden http://digidays.ticaret.edu.tr/ adresinden katılım formunu doldurarak ve Pradist blog ve sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek haberdar olabilirsiniz.

Dijital İletişim, Bizim İşimiz!

Instagram: pradistanbul

Twitter: prad_istanbul

Linkedin: pradistanbul

YouTube: Prad İst

İletişim&Bilgi İçin: pradistanbul@gmail.com