İŞLETME FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ
Havadan Sohbetler: Yer Hizmetleri

Mustafa Kemal Bürüngüz- Ayçe Bürüngüz ‘ün konuşmacı olarak katıldı Havadan Sohbetler adlı etkinliğimiz Yer Hizmetleri Paneli. 2 Ocak 2024 Salı günü 13.00 – 15.00 saatleri arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi içerinde yapılmıştır. Etkinlik amacı Sivil Havacılığın her alanında olduğu gibi yer hizmetleri alanında da gerekli bilgi ve donanımı birinci ağızdan sektörden isimlerden dinleyerek bilgi sahibi olmaktır. Program konuklarımız ekip arkadaşlarımız tarafından karşılandı ve programın yapılacağı salona alındı. Konuklarımız öncelikle kendileri ve iş alanları hakkında ön bilgi verdi. Daha sonrasında izleyiciler tarafından yöneltilen sorulara cevap verdiler ve havacılığın geleceği üzerine tahminlerini ve önerilerini sundular. Program Misafirlerimizin ekip arkadaşlarımız tarafından uğurlaması ile tamamladı.