İŞLETME FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ
VI. Sivil Havacılık Zirvesi Gerçekleştirildi

İstanbul Ticaret Üniversitesi, her yıl gelenekselleştirdiği Havacılık Zirvesinin 6.’sini gerçekleştirdi ve 7 Aralık’ta havacılığın önemli isimlerini ‘’VI. Havacılık Zirvesi’nde’’ bir araya getirdi. Saat 10’da başlayıp 5’e kadar süren bu zirvede 8 panel düzenlendi. Birçok üniversiteden, liseden ve ortaokuldan dahi birçok öğrenci İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin konferans salonunda buluştu. Havacılığın çeşitli yerlerinden gelen konuklar, öğrencilerin tüm sorularını özenle cevapladı. Ayrıca çekilişle beraber birçok öğrenciye uçak maketi, sponsorlardan gelen dil okulu için çeşitli burslar, uçak rozeti vs. gibi hediyeler de dağıtıldı. Düzenlenen bu zirve için Havacılık Topluluğu 10’u geçen sponsor edindi. Sponsorlardan da konferansa girişte birçok bilgi alındı ve ikramlar, tüm katılımcılara açık bir şekilde sunuldu.