İŞLETME FAKÜLTESİ İKTİSAT
Üniversite E-Posta Hesaplarının Kullanımı Hakkında (……@istanbulticaret.edu.tr)

Değerli öğrencimiz,

Öğrencilere yapılması gereken her türlü tebligat ilgili mevzuat hükümlerine göre Üniversite tarafından öğrenci için oluşturulan elektronik posta adresine yapılır.

Üniversitemiz tarafından öğrencilerimize sağlanan öğrenci e-posta adreslerini kullanmanız ve düzenli olarak takip etmeniz önem arz etmektedir.

Öğrencilerimiz, Microsoft Office 365 üzerinden E-posta hesaplarına @istanbulticaret.edu.tr domaini ile erişebilirler.

Örnek Kullanıcı adı: ad.soyad@istanbulticaret.edu.tr

Bilişim Hizmetleri web sayfasınında E-Posta Erişimi bölümünde nasıl kullanmaya başlayacağınıza dair bilgileri bulacaksınız.

Böylece tüm duyuru ve tebligatlardan; akademik danışmanlıklardan, derslerdeki güncel bilgilerden, sınavlar ile ilgili duyurulardan, kütüphane hizmetleri ve olanaklarından,kampüsteki etkinliklerden,hocalarınızdan gelen mesajlardan ve diğer idari konulardan zamanında haberdar olma imkânına sahip olabilirsiniz.

İleride doğabilecek hak kayıplarını engellemek için konu ile ilgili bilgilerinizi rica eder, başarılar dileriz.

Duyuru Asıl Metni: 30 Ekim 2020 tarihli Üniversite web sayfasında yayınlanan duyuru metni.