İŞLETME FAKÜLTESİ İKTİSAT
Küresel Dönüşümler ve Türkiye Konferansı

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu tarafından 18-20 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi’nde düzenlenen “Global Transformations and Türkiye” başlıklı konferans, dünya genelinden 60’dan fazla bilim insanını bir araya getirdi.

İktisat Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Nazım Ekren, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Said Yazıcıoğlu, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Yasin Asal ve Dr. Mefule Fındıkçı Erdoğan; “Enhancing the Economic Diplomacy Capacity and Performance in Türkiye in the New Global Political Economy Environment: A Model Proposal” isimli ortak yazarlı bildiri ile konferansa katılım gösterdi.