İNSAN VE TOPLUM
BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Akademisyenlerimiz Dijital Diplomasi AB Projesi için Estonya’da

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin de ortakları arasında yer aldığı “Digital Diplomacy: Building the Common Future with Technology” adlı AB Projesi kapsamında Üniversitemiz Erasmus Koordinatörü ve İktisat (İng) Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Oğuz Demir ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Yasin Asal Estonya’da yer alan toplantılara katıldı.

Proje toplantısı çerçevesinde “Teach the Trainers” ve “Management Meeting” toplantıları gerçekleşti. Bu toplantılar çerçevesinde Estonya’nın dijital diplomasi alanında uzmanlaşmış önde gelen uzmanları Estonya Dışişleri Bakanlığı Dijital İşler Büyükelçisi Sn. Nele Leosk ve Accelerate Estonya Devlet İlişkileri ve İletişim Başkanı Sn. Anett Numa gibi isimler eğitim verdi. Eğitimlere Estonya Tartu Üniversitesi öğretim üyeleri de katıldı.

Programa, aralarında Türkiye’den İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İtalya’dan Catholic University of the Sacred Heart, Slovenya’dan University of Ljubljana ve Romanya’dan University of Bucharest’in bulunduğu proje ortağı üniversitelerden akademisyenler katıldı. Diplomat ve akademisyenler, dijital diplomasi, dijital yönetişim ve yenilikçi öğretim uygulamaları hakkındaki bilgilerini paylaştı.

Akademisyenlerimiz Dijital Diplomasi AB Projesi için Estonya’da

Akademisyenlerimiz Dijital Diplomasi AB Projesi için Estonya’da